Vacature senior
systeembeheerder

Per direct beschikbaar

Heb jij al wat jaren ervaring als systeembeheerder en durf jij jezelf inmiddels senior te noemen? Gefeliciteerd! Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! Als senior systeembeheerder werk je projectmatig of ondersteun je je collega's bij complexe storingen. Als systeembeheerder werk je aan de bedrijfsnetwerken van onze klanten en beheer je onze hostingdiensten. Je werkzaamheden zijn super uitdagend en afwisselend. Je werk voer je uit vanuit ons kantoor in de Gruyterfabriek, maar je bent ook regelmatig op locatie bij klanten. Flexibiliteit en communicatieve vaardigheden zijn dus wel belangrijk. En ben jij vastgeroest in je vertrouwde werkwijze? Dan krijg je het hier wel zwaar! Omdat je veel verschillende netwerken gaat beheren, is het belangrijk dat je de basisprincipes van netwerken kent. De lagen van het OSI-model kun je dromen en je begrijpt als geen ander hoe switching en routing werkt. Onze netwerken zijn grotendeels Microsoft georiënteerd. Kennis van Windows-domeinen en Microsoft Exchange is daarom nodig. Ben je ook bekend met de Microsoft clouddiensten Azure en Office 365 dan heb jij nu al een streepje voor!

Waar wij blij
van worden

 1. Je hebt een mbo niveau 4-diploma, hbo-diploma of gelijkwaardige kennis;
 2. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 3. Je kunt alle basics van netwerken dromen;
 4. Je hebt uitgebreide ervaring met routing, switching, storage, vpn, servers en virtualisatie;
 5. Je kunt zelfstandig en projectmatig werken;
 6. Je bent communicatief vaardig en bent niet bang om een collega om hulp te vragen of de telefoon te pakken om een klant te bellen;
 7. Je draait je hand niet om voor een strakke deadline;
 8. Je zoekt een baan voor 5 dagen in de week;
 9. Je bent enthousiast en hebt een gezonde dosis eigenwijsheid, net zoals je collega’s;
 10. Je werkt proactief, komt graag met ideeën en ziet altijd verbeteringen;
 11. ‘Onmogelijk’ komt niet voor in je vocabulaire. Elke puzzel heeft een oplossing en jij gaat hem vinden!;

Leonard Pippel

Systeembeheerder

“Raak ICT is heel waardevol voor je persoonlijke groei. Bij veel bedrijven solliciteer je op een afgebakende functie. Bij ons is het werk juist enorm divers; van ingeplande projecten tot het ad hoc oplossen van storingen.”

Hoe ziet een werkdag bij Raak ICT eruit

Waar jij blij van
gaat worden

 1. Geen dag bij Raak is hetzelfde, je werk is super afwisselend;
 2. Er is een lekkere doorloop van werk. Je hoeft je nooit te vervelen!
 3. Je leert bij ons veel en groeit makkelijk door;
 4. Veel ruimte voor het volgen van cursussen en halen van certificaten;
 5. Er is een pensioenregeling voor elke medewerker;
 6. Je krijgt 24 vakantiedagen;
 7. Gratis licenties voor verschillende Microsoft-producten (ook voor privégebruik);
 8. Reiskostenvergoeding of een OV-abonnement als je ver moet reizen;
 9. Een telefoonabonnement van de zaak;

Oké, nog 3 dan. Deze ga je echt waarderen!

 1. We hebben een gaaf kantoor en een relaxte sfeer. Al zeggen we het zelf;
 2. Gratis fruit op de werkvloer (En koffie, thee, chocomel, verfrissende limonade, koekjes, bier, bitterballen en cup-a-soup tegen de 4-uursdip.);
 3. Raak ICT leenservice: leen apparatuur en spullen voor privégebruik. Zoals een beamer (voetbalavond met vrienden!), statafels (feestje!) en biertap (nog leuker feestje!). Er is € 1000,- gezamenlijk budget per jaar voor aanschaf van nieuwe dingen. Wie weet leen jij volgend jaar die blitse aanhanger of partytent!

Solliciteren

Wil je solliciteren? Graag! Dat doe je door hieronder je cv te uploaden en onderstaande vragen in te vullen. Na het invullen van de vragen klik je op ‘verstuur’. Een motivatiebrief opsturen is niet nodig.

Curriculum Vitae:

Motivatie

Vertel hoe je ideale functie eruitziet. Hoe verloopt een typische werkdag in deze functie?

Beschrijf je technische kennis. Welke werkzaamheden kun je zelfstandig zonder hulp uitvoeren?

Waar blink je in uit? Of waar ben je trots op?

Op welke nieuwe ontwikkeling in technologie of maatschappij zou je in willen springen? En hoe?

En nu?

01 Solliciteer

Bedankt voor je sollicitatie! Zien we mogelijkheden? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. We laten altijd iets van ons horen.

02 A Eerste gesprek

We nodigen je uit bij ons op kantoor. We geven je een rondleiding, laten je trots onze tafelvoetbaltafel zien en vragen je het hemd van het lijf. Heb jij ook wat vragen voor ons? Bonuspunten!

02 B Assessment

Soms nemen we een assessment af, om te kijken waar je kennis en kunde ligt. No worries: het is geen toets, meer een soort nul-meting. Handig om te weten waar je staat.

03 Tweede gesprek

Dat betekent dat we enthousiast over je zijn! Er sluiten hierbij één of twee collega’s aan. Omdat ze nieuwsgierig zijn én om even vakinhoudelijk in gesprek te gaan.

04 Meeloopdag

Een kijkje bij ons in de keuken. Jij leert ons kennen, wij leren jou kennen. Met je Tinder-match ga je ook eerst op date voordat je overgaat op een aanzoek, toch?

05 Contractvoorstel

Zijn alle partijen zelfs na de meeloopdag nog enthousiast, dan doen we je een passend contractvoorstel. You’re gonna like it!

06 You’re hired!

Hey newbie, goedemorgen! Koffie? Wat, heb je gebak meegenomen? Topper! Oh ja, dit is je buddy die jou de eerste maanden hier zal begeleiden. Succes vandaag!